En digital oppslagstavle lar deg effektivt skrive felles beskjeder og notiser til de ansatte


Oppslagstavle i Tidsbanken

Oppslagstavle finner du under menyen Personal. For å se listen over aktive og arkiverte oppslag, trykker du på Rediger i høyre hjørne. 

Om du ikke finner oppslagstavle under personal, kan du ta kontakt med Support, så kan vi aktivere det for deg. Du kan også aktivere det selv ved å legge det til som et menypunkt, men da vil det ikke vises under personal, men heller under Tilpasset.


Her finner du en oversikt over alle aktive og arkiverte oppslag. For å lage et nytt oppslag, trykker du på pluss-tegnet. Under Innstillinger har du mulighet til å velge tavle-bakgrunn, intervall for rullering og intervall for oppdatering.

Dersom det er for mange oppslag til å vises på en gang, vil oppslagene rullere. Standard intervall er 90 sekunder.


Redigere et oppslag

De forskjellige feltene betyr følgende:

Aktiv - Må være haket av om oppslaget skal komme opp på tavlen.

Sticky - Hvis haket av, så vil ikke dette oppslaget rullere sammen med de andre notatene, men stå fast på skjermen.

Bredde - Bredden på oppslaget defineres her fra en nedtrekksmeny.

Fra- og til- dato - Når skal oppslaget vises fra og når det skal gå ut av rullering (Husk å merke som Aktiv).

Type - Definer typen oppslag, her har man 3 valg: notat, sql eller url. Det vanligste er å bruke Notat.

Stil - Utseende til oppslaget defineres her, da kan man sette eksempelvis post-it. 

Overskrift - Overskriften til oppslaget ditt.

Innhold - Oppslagets innhold.


Legge til et bilde

Du kan legge til et bilde i oppslaget ved å trykke på landskapsikonet:


Merk at bildet er nødt til å hentes fra internett. Dette kan enkelt gjøres ved å gjøre et relevant bildesøk i f.eks google og høyreklikke på bildet du ønsker å bruke. Velg Kopiér bildeadressen.


Lim inn adressen i feltet URL. Vi anbefaler en bredde på 300. Høyde vil justere seg automatisk. Trykk OK for å legge til i oppslaget.
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00