Lønnsintegrasjon

Tidsbanken kan overføre ditt lønnsgrunnlag til de aller fleste lønnssystemer som er i bruk i Norge. Se denne siden for hvordan du kan overføre lønnsgrunnlag til ditt lønnssystem. Bortsett fra ved Visma Payroll brukes det utelukkende fil-eksport/import for å overføre lønnsgrunnlaget til det aktuelle lønnssystemet. 

 

Tidsbanken API

Med Tidsbankens API-tjeneste kan du eller din dataleverandør lage gode integrasjonsløsninger mot Tidsbanken. Man kan finne dokumentasjon om Tidsbanken API her 

Bestill her - Virker ikke lenken kan du sende bestilling til support@tidsbanken.no


Komplekse integrasjonsløsninger med T-Link

Med vårt egenutviklede integrasjonsprogram T-Link, kan vi også løse komplekse integrasjonsbehov dersom din datakilde er Microsoft SQL Server. Vi kan for eksempel hente prosjekter, ordre, ordrelinjer, varer, kunder, etc. Tidsbanken har også integrasjon med PMI og andre systemer. 


Se hvilke systemer Tidsbanken er kompatibel med i høyremenyen og ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om dette.Hva er mest vanlig?

Det mest vanlige er at Tidsbanken henter prosjekter/ordrer fra økonomi og ordresystemet. Da ligger dette klart til de ansatte skal registrere timene. Deretter blir timene overført til lønn og/eller økonomi systemet ved behov.


Hvor finner jeg integrasjonsprogrammene?

Her finner du Mamut prosjektintegrasjon som brukes for overføringer tilbake til Mamut Timeseddel

Her finner du Mamut prosjektintegrasjon som brukes for overføring tilbake direkte på ordrene i Mamut


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00