Denne artikkelen forklarer hvordan du gir de ansatte tilgang til å stemple via personlig lenke. Dette kan settes opp i ansattkortet eller ansattgruppen.


1. For å gi en bestemt ansatt mulighet til å stemple via mobilen, gjør du følgende


1. 1. Gå til ansattlisten og klikk på den aktuelle ansatte du vil gi tilgang.1. 2. Gå til fanen Tilgang, velg Ja under stemple via personlig lenke

 


2. For å endre gruppestandard på en ansattgruppe, og gi alle tilgang til å stemple med personlig lenke gjør du følgende


2. 1. Trykk på skiftenøkkelen nede i høyre hjørne, velg kartoteker. Klikk på ansattgruppen og gruppen du vil gi tilgang til.


2. 2. Gå til fanen Tilgang, velg Ja under stemple via personlig lenke


Merk! Dette vil kun gjelde for ansatte som har "gruppestandard" på sitt ansattkort, og ikke de som har blitt endret til enten "ja" eller "nei".  


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00