Det er mulig å legge inn egendefinerte tekster (klar tekst, logo, bilder, tabeller, osv) på enkelte rapporter. Denne teksten blir da synlig som rapporthode, topptekst eller bunntekst alt etter hvor man aktiverer den - Dette er en funksjonalitet som primært benyttes av kunder som benytter Prosjektmodulen i Tidsbanken.

For å aktivere og definere slik tekster går man til Systeminnstillinger (Pil nede i høyre hjørnet -> Innstillinger), her velger man fanen Tekster.

  1. Klikk på knappen Ny tekst
  2. Ta stilling til hvor du ønsker at denne teksten skal vises, ved å velge en av kategoriene i nedtrekkslisten.
  3. Hvis man kun ønsker å legge inn "klar tekst" så kan dette gjøres i feltet Tekst.
    1. Hvis man ønsker å formatere teksten eller eventuelt legge inn bilde eller lignende så trykker man på knappen (bilde av en penn mot en blokk) som er plassert til venstre for katergorien man velger.
    2. Man kommer nå til et tekstfelt med redigeringsmuligheter i toppen slik at man kan gjøre tekst fet, kursiv osv, samt legge inn lenker, biler, tabeller, osv.
    3. Avslutt med Lagre.
  4. Avslutt med Lagre

Info  Hvis man ønsker å redigere en tekst følger man steg 2-4 i overnevnte liste.

Info  Hvis man ønsker å slette en tekst krysser man av i feltet Slett og trykker Lagre.

Info  Hvis man ønsker å redigere kategori på en tekst velger man ny kategori i nedtrekkslisten og avslutter med Lagre.

 

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00