Denne artikkelen tar for seg hvordan du kan redigere lønnsartene dine. Det kan for eksempel være at du ønsker å endre id-nummer på en lønnsart slik at Tidsbanken stemmer overens med lønnssystemet ditt, eller ønsker å gi den et nytt navn.


1. Redigere en lønnsart i Tidsbanken


1.1 For å gjøre endringer på en lønnsart, må man inn i Kartoteker. Den finner du ved å trykke på skiftenøkkelsymbolet nede til høyre.  

1.2 Velg så Lønnsarter i menyen og trykk på den lønnsarten du ønsker å endre på. 


 

 

 

1.3 Her inne kan du endre blant annet ID-nummer, navn og hvordan lønnsarten skal oppføre seg. 

Merk at endringer her inne kan ha utilsiktede konsekvenser på registrerte timer, så kontakt gjerne Tidsbanken support dersom du er usikker på noe. 

 


2. Endre ID-nummer på lønnsarter

Det er enkelt å endre ID-nummer på lønnsartene i Tidsbanken. Dette gjøres for eksempel i sammenheng med overgang til nytt lønnsystem. 


2.1 Når du er inne på ønsket lønnsart, trykk på feltet for Id og skriv inn nummeret du ønsker å endre til. Trykk Endre Id.


2.2 Du blir nå sendt videre til en ny dialog der du blir bedt om å bekrefte endringen. Tidsbanken vil nå oppdatere alle eksisterende timelinjer som har blitt registrert mot det gamle nummeret. 


NB: Det er veldig viktig at du lar systemet jobbe seg helt ferdig før du lukker siden, ellers kan man risikere at data blir korrupt.Når du har endret ID på en lønnsart anbefaler vi at du oppdaterer lokallager.


Tilbake til oppsettveiviseren!

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00