Legge til ny arbeidstype i ansattgruppe

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger inn en arbeidstype i en ansattgruppe.

1. Gå til kartoteker, ansattgrupper og velg ansattgruppen du ønsker å legge inn arbeidstypen i ved å trykke på ikonet med en blyant (4)

2. Gå til fanen stempling og klikk på arbeidstypetildeling

3. Inne i Arbeidstypetildelingen finner du en knapp for å legge til arbeidstype i bunn, trykk på denne.

4. Du får da en liste i topp hvor du kan velge hvilken arbeidstypen du ønsker å legge til, avslutt med å trykke lagre.

Holder du inne Ctrl på tastaturet mens du klikker kan du legge til flere samtidig

5. Knytt sammen arbeidstypen med riktig arbeidstidsparameter, lønnsart + evt. tillegg

Hva de ulike kolonnene i arbeidstypetildelingen betyr kan du lese mer om her: Kolonnene i arbeidstypetildelingen

6. Sørg for at arbeidstypen er satt opp til å brukes slik du ønsker

Dette styrer du i rubrikkene B-M-A-T

B

Bestemmer om arbeidstypen skal brukes ved ordinær stempling, dersom stemplescriptet tilsier at den ansatte skal velge arbeidstype.

M

Bestemmer om arbeidstypen skal brukes ved manuell stempling, dersom dette er aktivert i stemplescriptet

A

Bestemmer om arbeidstypen skal brukes ved manuell registrering, dersom dette er aktivert i stemplescriptet

T

Bestemmer om arbeidstypen skal være tilgjengelig i timelisten

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er