Dersom du ikke husker deres Tidsbanken Firma-ID og/eller passord, kan du få dette sendt på melding eller e-post dersom du er administrator. 


Glemt Firma-ID og/eller passord


Velg knappen Har du glemt Firma-ID og Firmapassord under innloggingsbildet. Fyll inn skjema så vil du få tilsendt Firma-ID og passord på e-post dersom du er administrator i systemet.

Firma-ID og Firma-passord er ikke det samme som ansattnummer og pin-kode. 

Det er kun administratorer i Tidsbanken som kan få tilsendt firma-id og passord.

Er du ansatt og har behov for å logge på Tidsbanken fra din personlige enhet som for eksempel en mobiltelefon, så benytter du din personlige lenke. Hvis du ikke har din personlige lenke tilgjengelig så kan du få denne tilsendt av en din leder

Står du derimot foran en stempleskjerm eller fellesenhet som må logges på med Firma-ID og passord kan du ringe til oss på support så vil vi hjelpe deg - 55 27 37 00. Hvis vår telefon ikke er åpen må du spørre en administrator om hjelp til å gjennomføre dette, et godt tips er at du kontakter din leder. 

Visste du at din leder også kan sende deg ny pin kode på SMS hvis du har glemt den? Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00