Dersom du ikke husker deres Tidsbanken Firma-ID og/eller passord, kan du få dette sendt på melding eller e-post.

Glemt Firma-ID og/eller passord

Velg knappen Har du glemt Firma-ID og Firmapassord under innloggingsbildet. Skriv så inn mobilnummer eller e-post.

Det er KUN mobilnummer og e-poster som tilhører administratorer som kan få tilsendt denne informasjonen.

Firma-ID og Firma-passord er ikke det samme som ansattnummer og pin-kode. Hvis du har glemt ditt ansattnummer og/eller pin-kode, kan din nærmeste leder hjelpe deg med dette.

Dersom innloggingsbildet deres ikke ser ut slik som i dette eksempelet, så betyr det at din bedrift er på en eldre versjon av Tidsbanken. I så tilfelle må du ta direkte kontakt med vår supportavdeling, så sender vi deg nytt på epost.