Aktivering av justering og avrunding gjøres inne i Ansattgrupper:


Justering ved stempling

1. Gå inn i ansattgruppen du ønsker å sette opp justeringsregler for.

2. Trykk på fanen som heter justering, her kan du sette opp reglene du ønsker for de ansatte i denne gruppen.


Først og fremst kan du bestemme om du vil justere arbeidstid ved innstempling, ved utstempling, eller begge deler. For både inn og utstempling kan du velge hva som skal skje om ansatte stempler på arbeid for tidlig- eller for sent.Slik fungerer de forskjellige alternativene:


1        -       Dette panelet styrer hva som skjer når ansatte stempler inn.
1A     -       Juster frem arbeidstid som stemples inn før den planlagt vakten starter. 
1B     -       Juster tilbake arbeidstid som stemples inn etter den planlagt vakten startet


2        -       Dette panelet styrer hva som skjer når ansatte stempler ut.
2A     -       Juster frem arbeidstid som stemples ut før den planlagt vakten slutter. 
2B     -       Juster tilbake arbeidstid som stemples etter den planlagt vakten sluttet.


For hvert av alternativene (A og B) kan du bestemme om den ansatte skal få spørsmål om Tidsbanken skal justere tidspunktene eller registrere reell stempling. Eller du kan sette opp at Tidsbanken skal automatisk justere tidspunktene når de stempler


Justering vil kun fungere dersom den ansatte ligger inne med planlagt arbeidstid. Den ansatte må da være planlagt enten i vaktlisten eller i fast turnus på ansattkortet. Ved aktivering av spørsmål ser bildet slik ut for de ansatte ved innstempling:


Avrund tidspunkter

1. Gå til ansattgruppen du ønsker å aktivere avrunding av tidspunkter.

2. Trykk på fanen Stempling, og under Avrund tidspunkter setter du opp ønsket avrunding.Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00