I Excelarket som dere skal fylle ut er det 7 arkfaner; Informasjon, Firmainformasjon, Avdelinger, Ansatte, Roller, Lønnsarter og Vakter-Skift.

Konfigurasjonsarket finnes her

Informasjon: 

I denne arkfanen er det litt informasjon om hvordan konfigurasjonsarket skal fylles ut. 

 

 

 

Firmainformasjon: 

I denne arkfanen legger man inn de opplysningene som etterspørres i øvre del av skjemaet. I nedre del av skjemaet ønsker Tidsbanken at dere oppgir hvilke overtidsregler som gjelder. Altså etter hvor mange timer skal Tidsbanken beregne mertid, og videre om mertid skal beregnes som overtid til utbetaling eller timer til Tidskonto?  Eller kanskje en blanding av disse? Evt. klokkeslett som gjelder for mertidsberegning.

 

 

 

Avdelinger: 

I denne arkfanen ønsker vi at dere legger inn bedriftens ulike avdelinger. Registrer inn både navn og avdelingsnummer. Om dere ikke oppgir avdelingsnumre vil Tidsbanken sette dette. 

 

 

 

Ansatte: 

I denne arkfanen ønsker vi diverse informasjon om de ansatte. Her er det viktig at de ansatte settes opp med ansattnummer og avdelingstilhørighet til en avdeling. Dersom ansatte arbeider i ulike avdelinger skal de likevel bare settes opp i en avdeling i dette skjemaet. Dette definerer avdelingstilhørigheten, og påvirker ikke muligheten for å planlegges på ulike avdelinger. Dersom mobiltelefon og E-post ikke registreres inn, kan de ansatte selv registrere dette ved senere pålogging.

Det er videre viktig å få med om de ansatte har fastlønn eller timelønn, og om det skal beregnes overtid av mertid, eller om det skal benyttes Tidskonto for de ansatte. Tidskonto vil si at mertid spares til en senere avspasering. 

 

 

 

Roller: 

I denne arkfanen er det kun de ansatte som har ROLLER I TIDSBANKEN som skal registreres. Det betyr at de som skal være administratorer eller avdelingsledere i Tidsbanken må settes opp som dette slik at Tidsbanken kan gi riktige tilganger her. Man skal IKKE oppgi den ansattes rolle i bedriften her!

 

 

 

Lønnsarter: 

I denne arkfanen registreres de ulike lønnsartene som dere bruker i deres lønnssystem. Ta med både navn og nummer her, så går overføring av lønnsgrunnlag fra Tidsbanken raskt og greit fra første forsøk! Lønnsarter med numre finner dere i lønnssystemet, eller ved å kontakte deres lønnsansvarlige. 

 

 

 

Vakter-Skift: 

I denne arkfanen registrerer dere eventuelle skiftordninger med klokkeslett for de ulike skiftene, eller dersom dere har ulike typer arbeid / vakter. Eks. kan man her føre opp "Tidligvakt" fra klokken, og til klokken, og "Senvakt" fra klokken og til klokken. Dersom dere bare har en arbeidstid i firmaet er denne fanen ikke aktuell. 

 

konfig

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00