Om du som leder har ansatte på ulike lokasjoner, eller for eksempel ansatte på hjemmekontor og ønsker å se hvem som er på jobb, eller se hvem som jobber med hva, eller har behov for grunnleggende kontaktinformasjon til en ansatte. Da er dette siden for deg.

Sentralbordassistent

Alle ansatte kan gis tilgang til sentralbordassistenten via sin Hjem-meny, dette gjøres ved å legge til menypunktet Sentralbordassistent på den eller de gitte ansatte.

 

Hva viser Sentralbordassistenten

Sentralbordassistenten viser samtlige aktive ansatte, men det er også mulig å filtrere på avdeling slik at man enkelt kan se de ansatte på en bestemt avdeling. For hver ansatt ser man status; Er den ansatte innstemplet, utstemplet, planlagt osv. 

I tillegg til status får man informasjon om hver enkelt ansatt, herunder stilling, mobilnummer, telefonnummer, epost og den ansattes avdeling.


Filtrer på avdeling

Det er mulig å filtrere på en eller flere avdelinger, og da vil kun ansatte tilknyttet denne/de avdelingene vises i listen. 

I tillegg er det mulig å søke etter ansatte i listen ved å skrive tekst i boksen Filter/Søk.


Oppdater-knappen (pilene) som ligger lengst til høyre og Avdelingsfilteret brukes for å oppdatere listen, typisk brukt for å få oppdatert hver enkelt ansattes status.


Forklaring av feltene

FeltForklaring
NrDen ansattes ansattenummer
FornavnDen ansattes fornavn
EtternavnDen ansattes etternavn
StillingDen ansattes stilling som er registrert i ansattkartoteket
MobilDen ansattes mobilnummer som er registrert i ansattkartoteket
TelefonDen ansattes telefonnummer som er registrert i ansattkartoteket
EpostDen ansattes epostadresse som er registrert i ansattkartoteket
AvdelingAvdelingen den ansatte er knyttet mot
StatusViser hvorvidt en ansatt er planlagt, innstemplet, utstemplet eller ingen av delene
NotatNotatfelt for den ansatte, notatfeltet er også gjengitt på den gitte ansattes ansattkort i ansattkartoteket. Merk at dette notatet ikke er det samme som notatet som er mulig å aktivere ved stempling
Mulighet for å sende tidsbankenmelding, epost og/eller SMS til den gitte ansatte
Viser informasjon om den gitte ansattes nærmeste pårørende

 

 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00